Förändringar av recept
Vi på Härryda Karlsson lägger stor vikt vid att arbeta långsiktigt och ansvarsfullt - med fokus på att erbjuda produkter med hög kvalitet, hög kötthalt och till ett anständigt pris.
Det senaste året har kantats av skenande produktions- och råvarukostnader, vilket vi nog alla har märkt när vi varit ute och handlat i butik.
Med anledning av det här har vi på Härryda Karlsson arbetat stenhårt för att även i framtiden kunna fortsätta att göra det vi kan bäst.
Vad blev resultatet?
Samma goda smak, fortsatt hög kvalitet, hög kötthalt och anständiga priser – men nu kompletterat med en mindre mängd svensk kyckling på utvalda produkter. Det här påverkar även korvarnas klimatavtryck positivt.
En del produkter kommer inte påverkas av dessa förändringar. Våra goda falu-, premium- och råkorvar kommer fortsatt att ha samma recept som tidigare.
Med vänliga hälsningar
Niklas Eriksson
VD Härryda Karlsson