Tryffel- och grönpepparpastej

En leverpastej med tryffel och grönpeppar.

Gluten- och laktosfri.

Ingredienser: Svenskt griskött, grislever, fett från gris, vatten, potatismjöl, socker, koksalt, tryffelersättning, kryddor, lök, antioxidationsmedel (askorbinsyra, natriumaskorbat), konserveringsmedel (Natriumnitrit)
Näringsvärde per 100 g
Energi 1166 kJ / 278 kCal
Protein 12 g

Kolhydrater

  varav sockerarter

8,2 g

4,3 g

Fett

  varav mättat fett

26 g

10,2 g

Salt 2,33 g
  • Köttmängd: Köttmängd 49% Grislever 26%
  • Fetthalt: 26%
  • Hållbarhet: Öppnad förpackning bör konsumeras inom 5 dagar.
  • Förvaring: Förvaras vid max +7° C.
  • Förpackning: Halvkonserv.
  • Källsortering: Förpackningen sorteras som plast.