Rå grynkorv

Klassisk husmanskost. En råkorv med korngryn.

Låt sjuda i cirka 25 minuter tillsammans med lite kryddpeppar och lagerblad. Ta av skinnet och servera med potatis- eller rotmos. Stoppad i naturtarm.

Ingredienser: Svenskt griskött, vatten, korngryn, potatismjöl, koksalt, socker, köttbuljong (kött från gris, salt), kryddpeppar, kryddor, torkad vinäger, kryddextrakt.

Allergener: Korngryn (gluten)

Produkten är rå och skall upphettas innan konsumtion

Näringsvärde per 100 g
Energi 650 kJ / 156 kCal
Protein 9 g

Kolhydrater

  varav sockerarter

7 g

0,8 g

Fett

  varav mättat fett

10 g

3,5 g

Salt 2,5 g
  • Köttmängd: 52%
  • Fetthalt: 10%
  • Hållbarhet: Öppnad förpackning bör konsumeras inom 5 dagar
  • Förvaring: Förvaring vid max. +4° C
  • Förpackning: Förpackad i en skyddande atmosfär
  • Källsortering: Förpackningen sorteras som plast