Rå Julköttkorv

En av hörnstenarna på ett klassiskt svenskt julbord.

Gluten- och laktosfri.

Låt sjuda i cirka 20 minuter tillsammans med lite kryddpeppar och lagerblad. Ta av skinnet och servera. Stoppad i naturtarm.

Ingredienser: Gris- och nötkött (60 %), vatten, fett från gris, potatismjöl, kryddextrakt, salt, kryddor, socker, lök.

Produkten är rå och skall upphettas innan konsumtion.

Näringsvärde per 100 g
Energi 1089kJ / 260 kCal

Fett

  varav mättat fett

22 g

8,7 g

Kolhydrater

  varav sockerarter

5,6 g

1,1 g

Protein

 

8,4 g

Salt 2,1 g
  • Köttmängd: 60%
  • Fetthalt: 22 g
  • Hållbarhet: Öppnad förpackning hållbar i 2 dagar.
  • Förvaring: Förvaring vid max. +4° C
  • Förpackning: Förpackad i en skyddande atmosfär
  • Källsortering: Förpackningen sorteras som plast