Rå köttkorv

Klassisk husmanskost.

Låt sjuda i cirka 20 minuter tillsammans med lite kryddpeppar och lagerblad. Ta av skinnet och servera med potatis- eller rotmos. Stoppad i naturtarm.

Ingredienser: Svenskt griskött, vatten, svenskt nötkött, potatismjöl, koksalt, socker, kryddor, lök, torkad vinäger, kryddextrakt.

Produkten är rå och skall upphettas innan konsumtion.

Näringsvärde per 100 g
Energi 740 kJ / 175 kCal
Protein 9 g

Kolhydrater

  varav sockerarter

6 g

0,8 g

Fett

  varav mättat fett

13 g

5,2 g

Salt 1,7 g
  • Köttmängd: 61%
  • Fetthalt: 13%
  • Hållbarhet: Öppnad förpackning bör konsumeras inom 5 dagar
  • Förvaring: Förvaring vid max. +4° C
  • Förpackning: Förpackad i en skyddande atmosfär
  • Källsortering: Förpackningen sorteras som plast